Verktygsväskor

Vi vet att rätt verktygslåda skapar ordning och därmed sparar tid. En plastväska från Pelican (länk) är en tålig väska som blir en komplett verktygsväska med rätt insats, och det är också här Spectrum Cases kommer in i bilden. Vi tillverkar måttbeställda insatser av skumplast men producerar även olika fickor och verktyginsatser som kan monteras i väskorna. Allt så att det ska passa just för er utrustning. Aldrig mer en rörig väska - rätt sak på rätt plats!

En verktygsväska av aluminium är å andra sidan ett mer lättviktigt alternativ; en portabel och tålig sådan. För en komplett förteckning över storlekar och modeller över Pelicases se vårt produktsortiment i menyn till höger eller klicka här (länk) eller se våra aluminiumväskor här (länk). Ni är givetvis också varmt välkomna att kontakta oss för mer information. Vi rådger mer än gärna kring vilken typ av väska som är lämplig för just er utrustning, och presenterar gärna en lösning åt er efter en dialog tillsammans.

Ring eller maila oss på 031 - 24 12 93 alternativt info@spectrumcases.se, eller varmt välkommen in till ett möte hos oss på  JA Wettergrens gata 6 i Västra Frölunda, Göteborg.