Våra produkter inom transport och förvaring

Produkter från Spectrum Cases är antingen standardtillverkade eller kundanpassade. Exempel på kundanpassade produkter är våra flightcases men också våra specialväskor som vi tillverkar måttbeställda insatser och inredning till. Vi tillverkar även mediamöbler och konferensmöbler helt från grunden i vår egen verkstad. Spectrum Cases är ett väletablerat företag i förpackningsbranschen med mer än 30 års erfarenhet av skräddarsydda lösningar. Att tillverka smart förvaring är det vi drivs av!

Ledstjärnan i vår produktion är alltid kvalitet och funktion, men vi eftersträvar också en snygg design på alla våra produkter. Detta eftersom vi vet att transportväskor, industriväskor, industrilådor och fodral många gånger används på event, utställningar, mässor, konserter och liknande. En kvalitativ skyddväska med ett snyggt utseende ger ett professionellt intryck samtidigt som den givetvis viktigast av allt skyddar en dyrbar utrustning. Vi vet också att en funktionell skyddsväska sparar tid. Med måttanpassade insatser undviker man röra. Var sak har sin plats!

Spectrum Propac stapling Plastväska för demo

Hur beställer du våra produkter?

Som kund tar ni enkelt kontakt med oss via telefon eller mail, både som privat- eller företagskund. När ni sedan har beskrivit ert problem för vi en dialog tillsammans och presenterar därefter en lämplig transport- och förvaringslösning åt er. Ni får skisser bifogade på produkten och kan också följa produktens utveckling för att kunna göra eventuella justeringar under tiden, och får även koll på produktens leveransstatus. Vi har sedan dagliga transporter med våra egna bud eller fraktar med DHL för länge transportsträckor. 

Välkommen att kontakta oss för ditt behov så hjälper vi dig hitta rätt!