Studio och konferens

Vi tillverkar möbler för studio och konferens. I vår egen verkstad producerar vi både standardiserade produkter men specialanpassar också möbler för att kunna utforma dem precis enligt kundens önskemål. Vi tillverkar allt från apparatskåp till server rack men också av-möbler (audiovisuella möbler) och mediemöbler eller studiomöbler. Vi använder skivor av MDF som är belagda med ett högtryckslaminat alternativt så sprutlackar vi dem. Vi har även en avdelning som vi kan svetsa i om kunden hellre önskar en konstruktion i metall.

AV-möbeln Studiorack LT (länk) är vårt standardskåp som finns i flera utföranden. Vi tillverkar möbeln med glasdörr, heltäckande dörr och/eller hjul om så önskas. Skåpet finns i bok, björk, ek eller svart eller vitt laminat, men kan även lackeras i valfri kulör.

Vi tillverkar allt efter behov och med funktion och kvalitet som högsta prioritet. Kontakta oss och beskriv vad ni önskar tillverka, så presenterar vi ett förslag efter en dialog tillsammans. För oss är det viktigt att vi är transparenta genom hela processen: vi skickar skisser och bilder löpande, allt så att ni ska få full insyn och kunna göra justeringar under den pågående produktionen. Kundnöjdhet, service och kvalitet är ledord som vi vill ska genomsyra allt vi gör: från idé till slutlig användning hos kunden.

Ring eller maila oss på 031 - 24 12 93 alternativt info@spectrumcases.se, eller varmt välkommen in till ett möte hos oss på  JA Wettergrensgata 6 i Västra Frölunda, Göteborg.

 

Spectrum Studio LT med mixerplats AV-skåp med öppen dörr  
AV-skåp LT18 standard med glasdörr     

Studio LT AV-möbel i Spectrum standardutförande...