Säljväskor/Demoväskor

Behöver ni säljväskor, demoväskor eller utställningsväskor för er utrustning? En kvalitativ skyddsväska förvarar er utrustning på ett säkert sätt samtidigt som den också ger ett professionellt intryck. En stor del av våra kunder beställer transportväskor, transportlådor och fodral att använda på olika event, utställningar och mässor. Därför vet vi också att sälj- och demoväskor måste vara smarta. Med våra måttbeställda insatser kan du presentera ditt material på ett strukturerat och snyggt sätt! Med olika insatser av skumplast skräddarsyr vi inredning till våra sälj- och demoväskor och dessutom tillverkar vi olika fickor eller verktyginsatser som kan monteras i väskorna. Vi designar alltid efter era specifika behov och för också en dialog under den pågående produktionen. Allt för att kunna finjustera och anpassa väskans utseende precis enligt era önskemål.

De väskor som våra kunder oftast använder som utställningsväskor är plastväskor från Maxado SPI. Maxado SPI är en plastväska som vi har haft i vårt sortiment i mer än 10 år och den håller samma höga kvalitet som Spectrum Cases egna produktion. Väskan har kraftiga gångjärn med stålsprint och dessutom har den gedigna lås. Väskan finns också i 8 storlekar och 8 färger. Den levereras oinredd men givetvis skräddarsyr vi inredning vid behov innan leverans, eventuellt med tryck om så önskas. För att läsa mer om Maxado SPI och för att se storlekar och utföranden, se menyn till höger eller klicka här (länk). Önskar du istället ha en aluminiumbox som en säljväska kan du läsa mer om dessa här (länk).

Ring eller maila oss på 031 - 24 12 93 alternativt info@spectrumcases.se, eller varmt välkommen in till ett möte hos oss på  JA Wettergrens gata 6 i Västra Frölunda, Göteborg.

 

Väska för demopumpVäska som används som utställningspodie