Plywoodlådor/Flightcases

Spectrum Cases har 30 års erfarenhet av att lösa förvaringsbehov med smarta transportlådor och transportväskor. Vår specialitet är så kallade flightcase eller plywoodlådor, det vill säga industrilådor eller kraftigare lådor som tål hårda stötar och slitage. Här bygger vi en måttbeställd låda helt från grunden utformad efter kundens önskemål. Då plywoodlådor är robusta är de lämpliga att använda när man inte fraktar själv utan anlitar en speditionsfirma och inte kan garantera varsam hantering. Ett flight case är också en utmärkt mässlåda, utställningslåda eller eventlåda eftersom de på grund av sin robusta konstruktion kan samla innehållet bra samtidigt som de skyddar vid transport. Vi har plywoodlådor i två olika produktserier; Ecopac och Propac. Den första serien är en lättviktsmodell och den andra en tyngre modell. Vi har även möjlighet att fräsa in logos eller annan text på lådorna om så önskas.

Ett flightcase kan också användas som en verktygslåda eller servicelåda tillsammans med vår specialanpassade inredning. Vi tillverkar dels inredning i olika skumplaster som bearbetas för hand eller CNC-skärs eller vattenskärs för exakt anpassning. Dessutom tillverkar vi olika fickor eller verktygsinsatser som också kan monteras i lådorna och kan även ordna flyttbara väggar. Vi designar alltid efter kundens behov och våra flightcase är även staplingsbara och har möjlighet att förses med hjul. Dessutom har de gott om handtag vilket underlättar lyft. Våra flightcase kan även utrustas med stålokar för truckhantering.

För en komplett förteckning över storlekar och modeller på, kontakta oss så hjälper vi dig med detta. Vi rådger mer än gärna kring olika transport- och förvaringslösningar och tillsammans skräddarsyr vi er produkt och kommer fram till vilket alternativ som är bäst.

Ring eller maila oss på 031 - 24 12 93 alternativt info@spectrumcases.se, eller varmt välkommen in till ett möte hos oss på  JA Wettergrensgata 6 i Västra Frölunda, Göteborg.

Spectrum Transporter Använd hjulet när det nu uppfunnits....
Logos & produktmärkning Exempel på infräst logotype och produktmärkning....
Ecopac när vikten spelar roll Ett bra alternativ för ej så krävande transporter...
Propac för maximalt skydd Vår vanligaste modell av case som oftast förses med anpassad inredning. Finns ...