Plastväskor Peli Case

Länkar för nedladdning av produktblad längst ned på sidan

Pelican cases är ett världskänt varumärke som också är väletablerat i Sverige. I europa har de namnet Peli Protector Cases. Peli cases levererar okrossbara och vattentäta tjockväggiga väskor av högkvalitativ plast som tål det mesta. De går att låsa med hänglås och de största modellerna är också hjulförsedda. Som standard är ett Peli case försett med plockskum, men vi kan naturligtvis förse dem med en skräddarsydd inredning, exempelvis en skuren inredning i vår CNC-fräs. Pelicase används ofta i Sverige av fotografer, inom polisen och försvaret och inom räddningstjänst med tanke på dess robusta konstruktion. Med andra ord en plastväska som är lämplig att använda när man ställer riktigt höga kvalitet på slitstyrka, tålighet och kvalitet.

Peli har precis i juli 2016 släppt en ny serie som heter Peli Air. Den är upp till 40% lättare än en vanlig Peli men samma kvalite. Finns än så länge i 8 storlekar.

För en komplett förteckning över storlekar och modeller på våra flightcases se vårt produktsortiment nedan eller kontakta oss för mer information. Vi rådgör mer än gärna kring olika transport- och förvaringslösningar och presenterar gärna en förvaringslösning efter en dialog med er.

Ring eller maila oss på 031 - 24 12 93 alternativt info@spectrumcases.se, eller varmt välkommen in till ett möte hos oss på  JA Wettergrens gata 6 i Västra Frölunda, Göteborg.

Okrossbara plastväskor från Pelicase Här ser du några modeller från Pelicase, även kallat Pelican Cases

 Peli Air 1605 NYHET Peli Air upp till 40% lättare!

 Svart plastväska stor från Pelicase Ett flertal modeller från välkända varumärket inom plastväskor, Peli Case Peli Air 1535 inredd med anpassad skuminredning

Peli wifiMobil internt nätverk

Peli1600 med mobilt larm  Peli case med panelram, så kan Peli Cases inredas

 Länk till Peli , klicka på logon nedan

 

 

 

Ladda ner Peli allmän broshyr med sortiment (pdf) »

Ladda ner Peli Air broshyr (pdf) »

Ladda ner Peli Storm broshyr (pdf) »