Plastväskor

Spectrum Cases erbjuder plastväskor från Maxado och Pelicases samt Plastica Panaro (Max Cases), tre varumärken som levererar högsta kvalitet och som vet att dyrbar utrustning kräver riktigt bra skydd. Vi tillhandahåller plastväskor i olika storlekar och tjocklekar och har även extra tåliga plastväskor i vårt sortiment med förstärkande konstruktion i skarven mellan botten och locket. Standardmodellerna vi beställer är tomma men givetvis förser vi alla plastväskor med skräddarsydd inredning om så önskas, exempelvis av vattenskuren eller CNC-skuren plast. Allt för att designa en väska som passar just er utrustning.

Användningsområdet för en plastväska är också oändligt. Plastväskor är till exempel utmärkta för förvaring av allt från mediatillbehör till medicinsk utrustning, elektronik eller säkerhetsutrustning som används inom försvaret. Listan kan göras lång! Plastväskor är också utmärkta mässlådor och verktygslådor med rätt typ av insats. Ett utmärkt alternativ för er som vill ha en smidig och snygg väska, som ger ett professionellt intryck samtidigt som den skyddar bra. För en komplett förteckning över storlekar och modeller på våra plastväskor, se våra olika underkategorier till vänster eller kontakta oss för mer information. Vi rådger mer än gärna kring olika transport- och förvaringslösningar och tillsammans kommer vi fram till vilket alternativ som är bäst för er.

Ring eller maila oss på 031 - 24 12 93 alternativt info@spectrumcases.se, eller varmt välkommen in till ett möte hos oss på  JA Wettergrensgata 6 i Västra Frölunda, Göteborg.

Vad vi erbjuder inom plastväskor

Peli Cases

En serie okrossbara och vattentäta klass IP67 tjockväggiga väskor av högkvalitativ plast som tål det mesta. De största modellerna är hjulförsedda och går att låsa med hänglås.

Läs mer om Peli Cases

Max Cases

En Europeisk serie okrossbara och vattentäta klass IP67 tjockväggiga väskor av högkvalitativ plast som tål det mesta. Ett alternativ till Peli. De största modellerna är hjulförsedda och går att låsa med hänglås.

Läs mer om Max Cases

Maxado Excellent

En djupare (tjockare) plastväska med upp till 300 mm tjocklek. De största modellerna är försedda med en förstärkande konstruktion i skarven mellan botten och locket. Finns i 5 storlekar där varje storlek finns i flera tjocklekar.

Läs mer om Maxado Excellent

Maxado SPI

En plastväska av högsta kvalitet med kraftiga gångjärn med stålsprint och gedigna lås. Finns i 8 storekar och 8 färger.

Läs mer om Maxado SPI