Om Spectrum Cases 

 

Spectrum Cases är ett väletablerat företag i förpackningsbranschen som med över 30 års erfarenhet skräddarsyr transport- och förvaringsbehov efter kundens önskemål. Vi tror på smart förvaring, och vårt flaggskepp i produktionen är  därför våra måttanpassade insatser som vi kan tillverka till alla väskor och lådor. Flertalet av våra produkter finns självklart också i standardmodeller. Du bestämmer och vi tillverkar.

Spectrum Cases är också så mycket mer än bara lådor och väskor. Vi tillverkar även smarta mediemöbler, främst för studio- och musik men även för konferens. Dessutom tillverkar vi smarta förvaringsprodukter till ljud, ljus och bild - allt från mjuka soft cases till hårda och stabila flight cases. I vårt bildgalleri över specialbyggen (länk) kan du även se ett utdrag över våra specialanpassade byggen. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda en transportlåda, en transportväska eller en mediemöbel för alla behov. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Spectrum Cases är ett litet företag med stora ambitioner. Genom att ha vår egen produktion i anslutning till vårt kontor i Västra Frölunda får vi full kontroll över produktflödet, och kan göra anpassningar direkt om så behövs. Här kan du se bilder på vår verkstad (länk).

Vi levererar produkter över hela landet, och fraktar med DHL vid längre transportsträckor och våra egna bud för kortare avstånd. Varmt välkommen in till oss på ett möte på JA Wettergrens gata 6 i Västra Frölunda, Göteborg, eller ring eller maila oss på telefon 031 - 21 12 93 eller mail info@spectrumcases.se

Tillsammans löser vi dina förvaringsbehov! Välkommen.