Ljud, Ljus & Bild

Spectrum Cases gör allt inom musik, ljus, ljud och bild. Från ett smart flight case till din TV (en tv-låda) till dj-case, rack-case, flightcase till gitarr och keyboard men också instrumentlådor och traditionella CD-case. Stort som smått! Kanske behöver ni en instrumentväska eller flera instrumentlådor. Möjligheterna att tillverka unika fodral är lika många som det finns produkter, och det är precis det vi gillar allra bäst.

En stor del av våra kunder vänder sig också till oss för att hitta smarta lösningar på hur de ska förvara sin musikutrustning. Med 30 års erfarenhet kan Spectrum Cases därför stoltsera med både bredd och spetskompentens vad gäller skyddsutrustning för såväl ljud, ljus som bild. Vi vet att sådan utrustning många gånger är värdefull och dyrbar och därför också kräver sitt skydd. Genom att satsa på kvalitet tillverkar och säljer vi av den anledning produkter som både skyddar och håller länge. Utrustning ska tåla att fraktas fram och tillbaka och att komma fram säkert, vare sig om ni hyr in en extern speditionsfirma eller om ni fraktar själva.

Bildredigeringstation inbyggd i case

Ett urval av produkter vi tillverkar inom ljud, ljus och bild går att se nedan; från specialbyggen till standardiserade produkter. Vi tillverkar allt efter behov och med funktion och kvalitet som högsta prioritet. Musikinstrument ska vara lätt att bära med och arbetsstationer för ljud, ljus och bild ska vara smart utformade. Vi tänker på detaljer! Kontakta oss och beskriv vad ni vill skydda så kommer vi fram till rätt lösning för er produkt eller utrustning.

Ring eller maila oss på 031 - 24 12 93 alternativt info@spectrumcases.se, eller varmt välkommen in till ett möte hos oss på  JA Wettergrensgata 6 i Västra Frölunda, Göteborg.

 

Bildredigeringstation Motordrivet stativ för skärmar...
TV och bildskärmar Case för platta skärmar , special eller Unimodell...
Spectrum Proffsrack Byggd i 9 mm ply med de kraftigaste beslagen....
Spectrum Effektrack Byggda i 7 mm ply med lite enklare beslag och lock i aluminiumprofil...
Spectrum Worktable Den lilla arbetsplatsen...
Guitar Tech Station Smidig arbetsplats för tekniker...
Mixercases Funktionshöjande transportskydd...
Nästan alltid specialbyggen Skyddar och sparar både innehåll och personal...
Spectrum Shockrack Gummidämpad för extra skydd...