Aluminiumlådor/aluminiumväskor

En aluminiumlåda är det perfekta lättviktsalternativet. Spectrum Cases erbjuder aluminiumlådor i två viktklasser; en för den riktiga lätta vikten och en box i en lite kraftigare modell. Oavsett vilken förvaringslåda av aluminium som ni väljer är det smidiga med denna låda framförallt lättheten. Inga hjul eller material som tynger! Då materialet är såpass lätt är det också mycket formbart; var beredd på buckliga lådor vid tuffa transporter (vid flygfrakt exempelvis). Därför kan en aluminiumlåda sägas vara ett mer funktionellt alternativ än ett estetiskt sådant. Krökta ytor är till exempel starkare än plana.
Aluminiumboxar från Spectrum Cases i flera olika storlekar, anpassat efter ditt behov.

Vi tillverkar även inredning av skumplast till våra aluminiumlådor. Vi producerar skuminlägg av både mjuk och hård skumplast och med våra skuminredningar kan vi därför anpassa er aluminiumbox. Med en skuminredning förvaras var sak på rätt plats och ni kan också presentera innehållet i boxen på ett snyggt sätt. Utmärkt om man man vill använda aluminiumboxen vid utställningar och presentation av olika produkter. Dessutom skyddar skumplasten innehållet från hårda stötar som kan ske under transport. En aluminiumbox funkar också som en verktyglåda med en måttbeställd insats. En prisvärd och funktionell förvaringslösning som är lätt att bära med sig!

För en komplett förteckning över storlekar och modeller på våra aluminiumboxar se här (länk) eller kontakta oss för mer information. Vi rådger mer än gärna kring olika transport- och förvaringslösningar och tillsammans kommer vi fram till vilken produkt som är mest lämplig för er!

Ring eller maila oss på 031 - 24 12 93 alternativt info@spectrumcases.se, eller varmt välkommen in till ett möte hos oss på  JA Wettergrensgata 6 i Västra Frölunda, Göteborg.

Alubox D-serien Den kraftigaste modellen. Storlekar...
Aluminiumboxar eller aluminiumlådor Viktsmässigt överlägsna......
Aluminiumväskor Profilsystem för aluminiumväskor...